Media

Survivor: «Ράγισε» καρδιές ο Σοϊλέδης με την ιστορία για τον θάνατο του αδερφού και του πατέρα του

Gossip-tv Team

Survivor: «Λύγισαν» και οι πέτρες με την ιστορία... ζωής του Άρη Σοϊλέδη.

Ο Άρης Σοϊλέδης κλήθηκε από τον Γιώργο Λιανό να μιλήσει για τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή του κι εκείνος αναφέρθηκε σ την απώλεια του πατέρα του και του αδερφού του. Οι υπόλοιποι παίκτες συγκλονίστηκαν και ξέσπασαν σε κλάματα.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής δήλωσε:«Την ημέρα που κλειδώνω την μετεγγραφή μου, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πέθανε ο ένας αδερφός μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η μητέρα μου ράκος. Προσπάθησα στις προπονήσεις μου να μην επηρεάζομαι από αυτό. Ήλπιζα ότι κι ο άλλος μου αδερφός θα ξεφύγει από τα ναρκωτικά. Έκανε προσπάθειες».

Και πρόσθεσε:«Στο πρώτο μου γκολ με πήρε η Μαρία και μου είπε ότι πέθανε ο πατέρας μου. Είχε κάνει ένα χειρουργείο πριν από τέσσερα χρόνια για έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Οικονομικά ήμουν ο μόνος που μπορούσα να στηρίξω και θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να κλαίω μπροστά τους. Όταν μεταφέρθηκε στο σπίτι, ο μπαμπάς μου είπε σε ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνεις. Του λέω μα τι λες; έκλαιγα μια ώρα στο αυτοκίνητο. Η μαμά μου ήταν χαμένη από το θάνατο του αδερφού μου και του μπαμπά μου μέσα σε έξι μήνες».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved