Media

«Έμεινε» η Καινούργιου με τον Γεωργούλη! Νόμιζε ότι όντως υποδύθηκε τον Super Mario: «Τρελάθηκα»

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής της Super Κατερίνα τον Αλέξη Γεωργούλη και η αλήθεια είναι ότι την άφησε λίγο με το στόμα ανοιχτό!

Όχι μόνο επειδή ο ευρωβουλευτής «έσκασε μύτη» με μακό μπλουζάκι, βερμούδα και αθλητικά αλλά και γιατί το πυκνό μουστάκι του πράγματι παρέπεμπε στον αγαπημένο ήρωα πολλών παιδιών, τον Super Mario.

Η Κατερίνα Καινούργιου τον υποδέχτηκε με χαρά, επισημαίνοντας όμως πως τον περίμενε με αμφίεση πολιτικού, ίσως με με κουστούμι, όμως ο Αλέξης Γεωργούλης την ενημέρωσε ότι ανήκει στη νέα γενιά πολιτικών που έχουν αντίστοιχα και το δικό τους dress code.

Όταν όμως τον ρώτησε για το πυκνό μουστάκι που έχει αφήσει, ο Αλέξης Γεωργούλης της είπε ότι όντως ένιωσε σαν να υποδύθηκε τον Super Mario, γεγονός βέβαια που δεν συνέβη ποτέ σε κάποια παραγωγή επίσημα αλλά μόνο μέσα από πειράγματα φίλων.

«Λέω και εγώ, τρελάθηκα» του είπε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία στη συνέχεια τον ρώτησε πόσο χρονών είναι με τον Αλέξη Γεωργούλη να της λέει ότι είναι «27 χρονών τα τελευταία 20 χρόνια»!

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τον απολαυστικό διάλογο ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Αλέξη Γεωργούλη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved