Media

Γιώργος Λιάγκας: Το μήνυμα στον Όθωνα Παπαδόπουλο: «Έχει ένα ανοιχτό μέτωπο με την εκπομπή μας»

Gossip-tv Team

 

Ο Γιώργος Λιάγκας έστειλε ένα μήνυμα μέσα από το Πρωινό στον συνήγορο υπεράσπισης της 33χρονης κατηγορουμένης, Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλο.

Ο παρουσιαστής ανέφερε: «Εγώ έχω την αίσθηση ότι ο Όθωνας Παπαδόπουλος ο οποίος έχει ένα ανοιχτό μέτωπο με την εκπομπή μας, -ας το κοιτάξει αυτό- πως δεν καταλαβαίνει ότι κανένας δεν θέλει μία μάνα να έχει σκοτώσει τα τρία της παιδιά; Κανένας! Μακάρι να είχε στοιχεία ο άνθρωπος και να είχε πειστεί και ο ίδιος. Θα επαναλάβω σε προσωπικό επίπεδο το ερώτημα, για το αν με πάθος υπερασπίζεται έναν άνθρωπο που ξέρει ότι είναι ένοχος ή με πάθος υπερασπίζεται έναν άνθρωπο που πιστεύει ο ίδιος ότι είναι αθώος.»!

Και πρόσθεσε: «Θα ‘θελα να το ξέρω. Για να βγάλω συμπεράσματα για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του. Βγήκε και είπε χθες ότι με αντιπαθεί. Εγώ δεν τον αντιπαθώ, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Θα το πω για πρώτη φορά ξεκάθαρα. Κάποιοι εσφαλμένα, και αναφέρομαι στη Ρούλα Πισπιρίγκου που με βλέπει αυτή τη στιγμή και το ξέρω, θεωρούν ότι υπάρχουν φιλικές και εχθρικές εκπομπές. Όπως σας το λέω. Αυτό και μόνο ως θεωρία κάποιων ανθρώπων είναι παράκρουση, είναι τρελό. Δηλαδή τι πιστεύουν κάποιοι, ότι υπάρχουν εκπομπές που θέλουν μία μάνα να έχει σκοτώσει τρία παιδιά και υπάρχουν εκπομπές που δεν θέλουν μία μάνα να έχει σκοτώσει τα τρία παιδιά; Όλοι οι λογικοί άνθρωποι θέλουν μία μάνα να είναι αθώα, ξεκάθαρα.

Όπως και δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα δώσει το οποιοδήποτε ελαφρυντικό, αν αποδειχθεί ότι σκότωσε τα τρία παιδιά. Μόνο αν υπάρχει τρέλα».

Και συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά: «Κανένας συνήγορος υπεράσπισης, καμία εκπομπή, όλα αυτά είναι ένα τίποτα, το σημαντικό είναι ποιος σκότωσε τα παιδιά και τίποτα άλλο».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved