Media

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή την αποκάλυψη της Άντζελας Γκερέκου δεν την περίμενε – Η αμηχανία on air

Gossip-tv Team

Φινάλε κάνει απόψε, 30 Ιουνίου, ο πρώτος κύκλος της σειράς, Η Γη της Ελιάς και δεν θα μπορούσε να μην έχει καλεσμένη η Ελένη Μενεγάκη την Άντζελα Γκερέκου, η οποία υποδύεται την Αθηνά!

Η ζωή της Αθηνάς αλλάζει μιας και απόψε ο Κουράκος μετά τον γάμο της Βασιλικής με τον Φίλιππο την συλλαμβάνει για τον φόνο του Δημήτρη και όλη η Μάνη μαθαίνει το κρυφό ένοχο μυστικό της, ότι δηλαδή ο Δημήτρης δεν είναι γιος της.

Η Άντζελα Γκερέκου αιφνιδίασε την Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της κουβέντας τους, αφού θυμόταν την τελευταία τους συνάντηση που ήταν στο θέατρο Ακροπόλ!

«Θυμάσαι Ελένη στο θέατρο Ακροπόλ όταν με τον Τόλη μας είχες πάρει τη συνέντευξη για το μιούζικαλ. Τον Τόλη τον είχες εντυπωσιάσει… Μας είχες εντυπωσιάσει, από τότε δεν τα είχαμε πει και ήρθε το κατάλληλο timingνα είμαι εδώ να τα πούμε…» είπε η Άντζελα Γκερέκου αφήνοντας άφωνη την Ελένη που θυμόταν την τελευταία τους συνάντηση.

Και στη συνέχεια η Άντζελα Γκρέκου τόνισε ότι έχει αμηχανία μιας και μετά από καιρό εμφανίζεται σε εκπομπή και θα μιλήσει για την υπέροχη σειρά, Η Γη της Ελιάς!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved