Media

Κυψέλη: Η εκπομπή της ΕΡΤ έριξε αυλαία με πολύ κλάμα

Gossip-tv Team

Κυψέλη: Μεταξύ των εκπομπών που έριξαν σήμερα (1/7) αυλαία ήταν και η καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ2.

Οι τρεις παρουσιάστριες αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό και το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως φορτισμένο.
«Περάσαμε πολύ ωραία αλλά είχαμε και πολλές δυσκολίες και δεν θα σας κρύψω ότι είχα κουραστεί. Τώρα είμαι εδώ και βλέπω όλους αυτούς τους ανθρώπους και δεν πίστευα ότι θα συγκινηθώ που δεν θα τους βλέπω καθημερινά. Είναι τρομερό ότι κάθε μέρα να έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις νέο κόσμο, να κάνεις καινούργιους φίλους. Νιώθω πλούσια που τελειώνει η σεζόν», είπε η Ξένια Ντάνια.

Η Δάφνη Καραβοκύρη πήρε τον λόγο και είπε με τη σειρά της, μεταξύ άλλων:
«Η ΕΡΤ για εμένα αποτέλεσε ένα τεράστιο σχολείο, μία τεράστια σπουδή, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να διαχωρίζεις την προσωπική από την επαγγελματική ζωή και το να έρχεσαι και να κάνεις μία εκπομπή που απευθύνεται στους τηλεθεατές έχεις μονίμως ένα reminder ότι αυτά τα δύο πρέπει να ξεχωρίζονται. Αυτή η εκπομπή μου έδωσε την ευκαιρία να μπορώ να διαχειριστώ καταστάσεις».

Η Τζένη Μελιτά είπε στο τέλος:
«Στα πράγματα που κάνω βάζω όλο μου το συναίσθημα, όλο μου τον εαυτό, χαίρομαι πάρα πολύ που ήμουν εδώ, ήταν ένα βήμα προσωπικής εξέλιξης, ευχαριστώ την ΕΡΤ, όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμάς. Είχαμε τεράστια ευθύνη τα τρία κορίτσια εδώ να είμαστε μαζί, να σπάσουμε στερεότυπα, βάλαμε βάθος στην εκπομπή, βάλαμε την ψυχή μας στην εκπομπή και ξεπεράσαμε και προσωπικούς μας φόβους».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved