Media

Πέτρος Φιλιππίδης: Η Ελπίδα Νίνου και ο γιος τους πήγαν στο νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Gossip-tv Team

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, χθες (30/6) το πρωί αισθάνθηκε ένα μούδιασμα στη δεξιά πλευρά του σώματός του.

Αμέσως μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου και κρατήθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου οι γιατροί διέγνωσαν πως έχει υποστεί ισχαιμικό έμφρακτο εγκεφαλικό επεισόδιο.
Ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να δήλωσε πως έχει πόνους. Αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις ζήτησε να πάρει εξιτήριο, το οποίο και υπέγραψε ο ίδιος καθώς δεν ήθελε να θεωρηθεί η νοσηλεία του, πρόφαση αποφυγής της σημερινής δίκης.

Ύστερα από την επιστροφή του στις φυλακές του Κορυδαλλού, ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να διακομιστεί ξανά στο νοσοκομείο. Οι γιατροί τόνισαν πως πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα και η παραμικρή συναισθηματική φόρτιση μπορεί να αποβεί μοιραία για την υγεία του.

Σήμερα, Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών αποφάσισε την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του Πέτρου Φιλιππίδη με την επιβολή περιοριστικών μέτρων στον ίδιο.
Στο άκουσμα της είδησης, η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, ξέσπασε σε κλάματα, μιας και ήταν μια εξέλιξη που η ίδια περίμενε εδώ και πολύ καιρό.
Την ίδια ώρα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star, παρουσίασε μια σειρά από φωτογραφίες που είδαμε την σύζυγό του και τον γιο τους, Δημήτρη, έξω από το νοσοκομείο. Πήγαν να τον δουν μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved