Media

The Masked Singer τελικός: Η συγκινητική αναφορά στον Δάκη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή! (video)

Gossip-tv Team

Απόψε, στον μεγάλο τελικό του The Masked Singer ένα τραγούδι που ακούστηκε από κάποιον από τους διαγωνιζόμενους καλλιτέχνες, στάθηκε η αφορμή για να γίνει μία πολύ τρυφερή και γεμάτη αγάπη αναφορά στον Δάκη που έφυγε από τη ζωή στις 29 Μαΐου. 

Ο Μινώταυρος επέλεξε να ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία του Δάκη, «Τόσα καλοκαίρια» στη δεύτερη και τελευταία του εμφάνιση στη σκηνή του The Masked Singer, γεγονός που δεν θα μπορούσε παρά να θυμίσει σε όλους της βελούδινη φωνή του αξέχαστου καλλιτέχνη.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Μινώταυρο που μας θύμισε αυτό το υπέροχο τραγούδι του αγαπημένου μας Δάκη που το ερμήνευσε με αυτόν τον μοναδικό, υπέροχο και απόλυτο τρόπο. Μας θύμισε ξανά τον αγαπημένο μας Δάκη που μας άφησε πριν από λίγο καιρό...» είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος ως γνωστόν ήταν η ανακάλυψη του Δάκη και τον βοήθησε πολύ στα πρώτα του βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Από την πλευρά της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου τόνισε στον μεγάλο τελικό του The Masked Singer: «Πάντα θα τον θυμόμαστε τον Δάκη πάντως, Σάκη. Γιατί αυτά τα τραγούδια που έχει τραγουδήσει πάντα τα ακούμε. Για κάποιο λόγο τα ακούμε πάντα αυτά τα τραγούδια. Είναι τα νιάτα μου σίγουρα και με έναν τρόπο τα ξέρουν και οι νεότεροι. Θα τα ακούμε πάντα αυτά τα τραγούδια. Έχουν μια τόσο χαρούμενη ευαισθησία» συμπλήρωσε, επίσης, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στον μεγάλο τελικό του

«Συγκινούν και τη δική μου γενιά παρόλο που δεν είναι της γενιάς μου» είπε με τη σειρά της η Αθηνά Οικονομάκου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved