Media

Φιλιππίδης – Τελευταία εξέλιξη: Ο νέος κύκλος εξετάσεων και τα χρήματα για την εγγύηση!

Gossip-tv Team

Σε σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης στο Γενικό Κρατικό Νικαίας μετά το ύστερα από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/7)

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις που μετέφερε στο Πρωινό η δημοσιογράφος Μπέσσυ Αντωνάκη, η νοσηλεία του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται και ο ίδιος θα υποβληθεί σε έναν νέο κύκλο εξετάσεων κι έπειτα θα αποφασιστεί αν και πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η κατάσταση του σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κρίνεται σταθερή.

Παράλληλα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη, η εγγύηση των 20.000 έχει βρεθεί και σύμφωνα με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, αν μπορέσει ο εντολέας του θα δώσει κανονικά αύριο στο παρών στη δίκη που συνεχίζεται.

«Προϋπόθεση να αποφυλακιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι η εγγύηση των 20.000 ευρώ, που έχει βρεθεί από τους συγγενείς και να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης, εφόσον το επιτρέψουν οι γιατροί θα είναι ανελλιπώς στο δικαστήριο», ανέφερε αρχικά.

«Όταν του ανακοίνωσα ότι θα αποφυλακιστεί, με αγκάλιαζε κι έκλαιγε γοερά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει καταστραφεί οικονομικά», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος νωρίτερα στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved