Media

Survivor spoiler: Αυτοί οι παίκτες περνούν απευθείας στον ημιτελικό

Gossip-tv Team

Survivor spoiler: Η μεγάλη στιγμή έφτασε και τα spoilers αναφορικά με τους δυο παίκτες που περνούν απευθείας στον ημιτελικό έχουν πάρει «φωτιά».

Ο Στάθης και η Σταυρούλα ήταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό.

Δύο παίκτες που έγιναν αχώριστοι φίλοι μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν υποψήφιοι. Δυστυχώς, για έναν ή μία από τους δύο το μεγάλο όνειρο του Ημιτελικού τελείωσε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (3/7).

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν ο Γιώργος Λιανός στο τέλος του επεισοδίου, μία ανάσα πριν από τον τελικό που θα διεξαχθεί στο Γαλάτσι της Αθήνας, αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Έτσι οι τέσσερις φιναλίστ που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα είναι ο Άρης, η Ασημίνα, η Μαίη κι ο Στάθης. Ποιοι είναι όμως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor, που θα πρέπει να εξασφαλίσουν την ψήφο του κοινού για να πάνε στον ημιτελικό;

Σύμφωνα με τα spoiler τα οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor σήμερα (4/7) είναι οι δύο γυναίκες της τετράδας, η Ασημίνα και η Μαίη. Οι δύο παίκτριες θα αναμετρηθούν και το κοινό θα πρέπει να επιλέξει μία από τις δύο.

Ο Στάθης κι ο Άρης με ασφάλεια επιστρέφουν στην Αθήνα, περιμένοντας με αγωνία ποια από τις δύο θα βρεθεί δίπλα τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved