Media

Θέμης Αδαμαντίδης: Τι δήλωνε ένα μήνα πριν για την Βαρβάρα Κίρκη!

Gossip-tv Team

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε δηλώσει ότι είναι πολύ ευτυχισμένος με την νέα του σύντροφο, ενώ παράλληλα, δεν είχε αποκλείσει και την πιθανότητα ενός γάμου!

Τις τελευταίες ημέρες, η καταγγελία κατά του τραγουδιστή από την σύντροφό του για ξυλοδαρμό, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και όλοι ανυπομονούν να μάθουν τι πραγματικά συνέβη και ποιά είναι η αλήθεια.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Ιουλίου, ο Θέμης Αδαμαντίδης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου και αφέθηκε ελεύθερος με πριοριστικούς όρους, ενώ η δική, που είχε οριστεί για σήμερα, πήρε αναβολή για την 14η Ιουλίου, μιας και η καταγγέλουσα το ζήτησε. Σε πρόσφατη συνέντευξή του πριν από λίγες ημέρες, ο τραγουδιστής είχε κάνει λόγο για αυτήν την σχέση με την Βαρβάρα Κίρκη και μάλιστα δεν είχε αποκλείσει και το ενδεχόμενο ενός γάμου!

Ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε πει χαρακτηριστικά: «Αυτή η δουλειά που κάνω είναι σίγουρα πολύ δύσκολη για τον οποιονδήποτε σύντροφο είναι δίπλα. Έχει δυνατά νεύρα, έχει υπομονή, λείπει κάτι από τον άνθρωπο που είναι μόνος. Η συντροφικότητα, η παρέα, ο έρωτας, η αγάπη είναι κάτι που το χρειαζόμαστε όλοι... Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Ποτέ δεν λέμε ποτέ. Πότε μη λες ποτέ».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved