Media

Μαρία Κορινθίου: «Ο Γιάννης Αϊβάζης έχει βρεθεί τετ α τετ με ηθοποιό που με παρενοχλούσε» (Video)

Gossip-tv Team

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε, μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα για την τηλεοπτική πρόταση του ΣΚΑΪ, τις καταγγελίες κατά Φιλιππίδη και Λιγνάδη, ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.

Αρχικά ανέφερε η ηθοποιός στην Χρύσλα Γεωργακοπούλου: «Συζητάω πολλά πράγματα για την τηλεόραση. Εδώ και πολλά χρόνια, κάθε χρόνια μου γίνεται πρόταση για παρουσίαση»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Στο Masked Singer πέρασα υπέροχα. Εκεί αγάπησα πολλούς ανθρώπους και με αγάπησαν. Πιαστήκαμε χέρι χέρι με πολλούς ανθρώπους, πέρασα υπέροχα και θα μείνω εκεί».

Όσον αφορά τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη, η ηθοποιός είπε: «Όλοι χρειαζόμαστε ένα χέρι βοηθείας, όλοι χρειαζόμαστε λύτρωση και μια συγχώρεση. Πρώτα η συγχώρεση θα πρέπει να έρθει από τους καταγγέλλοντες και μετά από όλους τους υπόλοιπους».

Και συνέχισε λέγοντας: «Μου έχει συμβεί να με παρενοχλήσουν, αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να κάνω καταγγελία. Όλα αυτά τα έχω πει και στον σύζυγό μου, τον Γιάννη και μάλιστα, έχει βρεθεί μαζί του τετ α τετ»!

Δείτε όλα όσα είπε η Μαρία Κορινθίου στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved