Media

Survivor Ημιτελικός: Τα πρώτα πλάνα από το live, η είσοδος των φιναλίστ, η συγκίνηση και οι απουσίες

Gossip-tv Team

Survivor: Ο Ημιτελικός είναι γεγονός!

Ένα ταξίδι 6,5 μηνών ολοκληρώνεται για το φετινό Survivor, με δύο live μεταδόσεις, απόψε και αύριο στις 21.00, από το θέατρο Αττικού Άλσους στο Γαλάτσι.

Ο Στάθης Σχίζας και ο Άρης Σοϊλέδης είναι οι δύο παίκτες που βρίσκονται ήδη στον ημιτελικό και απομένει μια ακόμα θέση την οποία διεκδικούν η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και η Ασημίνα Χατζηανδρέου

To τηλεοπτικό κοινό είναι αυτό που θα αποφασίσει, αφού οι γραμμές παραμένουν ανοιχτές μέχρι απόψε το βράδυ οπότε και θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την τρίτη θέση του ημιτελικού. Στη συνέχεια θα ανοίξει νέα ψηφοφορία και στο τέλος του Ημιτελικού θα αποχωρήσει ο ένας από τους 3 παίκτες.

Σε αυτές τις δύο κρίσιμες βραδιές για τους φιναλίστ του Survivor, αγαπημένα πρόσωπα, φίλοι αλλά και οι συμπαίκτες με τους οποίους μοιράστηκαν τόσες στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, βρίσκονται στο πλευρό τους.

Όπως είπε ο παρουσιαστής για προσωπικούς λόγους από την αποψινή βραδιά λείπουν ο Βαλάντης, Άγγελος Πουλής και η Ελισάβετ Σπανού.

Χαμός έγινε όταν μπήκαν μέσα οι τέσσερις φιναλίστ. Σε κλίμα συγκίνησης κοινό και πρώην παίκτες τους υποδέχτηκαν σε αυτό το live!

Δες όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιανός

Η είσοδος Στάθη & Άρη στον ημιτελικό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved