Media

Survivor Ημιτελικός: H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο gossip-tv: «Ο Στάθης μου έχει λείψει πολύ»

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Survivor: Από το live του ημιτελικού δεν θα μπορούσε να λείπει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr η ίδια αποκάλυψε πόσο πολύ περίμενε αυτή τη βραδιά καθώς ο Στάθης της έχει λείψει πολύ και ήθελε επιτέλους να τον δει από κοντά.

«Είναι μια μέρα που την περίμενα καιρό, μια μέρα που έχει φτάσει και είμαι κι εγώ εδώ. Περιμένω με ανυπομονησία να δω τον Στάθη, μου έχει λείψει πάρα πολύ. Χαίρομαι που επιτέλους επιστρέφει πίσω στην καθημερινότητα μας, στους ανθρώπους του και είμαι και πάρα πολύ περήφανη για αυτόν», είπε.

Μπορεί να αργήσαμε να μάθουμε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ζευγάρι με τον φιναλίστ, Στάθη Σχίζα, ωστόσο φαίνεται πως η σχέση τους είναι σοβαρή!

Λίγο νωρίτερα στο Άλσος Γαλατσίου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κατέφθασε μαζί με την οικογένεια του αγαπημένου της.

Και φυσικά η Αλεξάνδρα για μια ακόμη φορά μαγνήτισε τα βλέμματα καθώς η εμφάνισή με το μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει προς τιμήν του αγαπημένου της ήταν άκρως αποκαλυπτικό!

Νωρίς το μεσημέρι η ίδια μέσα από ανάρτησή της στο Instagram αποθέωνε τον παίκτη του Survivor!


«Αστέρι μου. Φτάσαμε στον ημιτελικό!!! Πόσο περήφανη με έχεις κάνει όλον αυτόν τον καιρό!!!

Είσαι ένας φανταστικός άνθρωπος και είμαστε πολύ τυχεροί όλοι εμείς που σε έχουμε στην ζωή μας … Τί να πρώτο πω για τον χαρακτήρα σου! Η ηρεμία σου , η σεμνότητα σου, το ήθος σου! Είσαι ένα απλό παιδί που έχεις περάσει τόσες δυσκολίες στη ζωή σου και παρόλα αυτά είσαι πάντα με το χαμόγελο! Είσαι το στήριγμα μας.. Πάντα έβαζες μπροστά τα προβλήματα των άλλων και μετά τον εαυτό σου… Τώρα έχεις εμάς να σε στηρίζουμε με όλη μας την καρδιά. Είμαι περήφανη για την στάση σου στο παιχνίδι τόσους μήνες ..

Τίμιος , μετρημένος, αξιοπρεπής στις νίκες και στις ήττες , χωρίς έπαρση και με το κεφάλι πάντα χαμηλά!Αυτό σε έκανε ξεχωριστό. Γι’ αυτό σε έχω αγαπήσει.

Και πόσο με έχει συγκινήσει η προσπάθεια σου σε αγωνιστικό επίπεδο ! Είσαι ο μόνος μη επαγγελματίας αθλητής αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι και μας έχεις χαρίσει τόσες νίκες!!!

Αυτά που λέω είναι ελάχιστα για να περιγράψω πόσο υπέροχο πλάσμα είσαι! Σου αξίζει που έφτασες εδώ! Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια για σήμερα. Σ αγαπώ πολύ και σε περιμένω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved