Media

Survivor Ημιτελικός: Η Βρισηίδα στο gossip-tv: «Το Survivor μου έδωσε έναν έρωτα, είμαι ευτυχισμένη»

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Survivor Ημιτελικός: Αποκλειστικά στο gossip-tv.gr μίλησε λίγο πριν την έναρξη του live η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα. Τι ήταν για το Survivor και πώς νιώθει που μέσα από αυτό κέρδισε έναν έρωτα και μια δυνατή φιλία.

«Ένιωσα πολύ όμορφα που είδα τους συμπαίκτες μου και τους αντιπάλους μου. Γενικά με τα περισσότερα παιδιά δεν είχα έρθει σε επαφή γιατί είχαν φύγει πολύ πιο νωρίς από εμένα πριν γίνει η ένωση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα… ήθελα να είμαι κι εγώ σε αυτές τις καρέκλες αλλά από την άλλη μου αρέσει που είμαι εδώ κούκλα και ντυμένη και τους περιμένω. Θέλω πάρα πολύ να δω πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι», είπε και συνέχισε:

«Το Survivor για μένα ήταν μια δυνατή εμπειρία που δύσκολα τη ζει κάποιος, χαρούμενη που το έζησα και πολύ ευγνώμων. Μου έδωσε έναν έρωτα που θα δούμε πώς θα εξελιχθεί αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη αυτή τη περίοδο και μια δυνατή φιλία που όταν είδα την Ευρυδίκη έβαλα τα κλάματα, δεν υπάρχει αυτό που ζω για εκείνη. Αυτό που είδα στον Σπύρο ήταν ο χαρακτήρας του και πόσο ευγενικός και δοτικός ήταν σε όλους και μετά σε μένα», είπε.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved