Media

Survivor Ημιτελικός:Από Μαρτίκα περιμέναμε, από τον Τσολάκη ήρθε η πρόταση γάμου! Συγκίνηση στο live

Gossip-tv Team

Survivor Ημιτελικός: Ο Γιάννης Τσολάκης πρόσφερε στο αποψινό live του μεγάλου ημιτελικού μεγάλη συγκίνηση όταν είπε πως θέλει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. 

Ο Γιάννης Τσολάκης ο οποίος έφυγε από το παιχνίδι περίπου στα μέσα του από καιρό σχεδίαζε αυτή τη στιγμή και μάλιστα, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός αργότερα, η αγαπημένη του, η Κατερίνα δεν γνώριζε τίποτα.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής τόνισε ότι είχαν μία αγωνία με τον Γιάννη ότι επειδή δεν γνώριζε τίποτα η νεαρή κοπέλα, ίσως από αμηχανία και φόβο να έλεγε όχι αντί για ναι στην πρόταση γάμου όμως το τόλμησε.

Ο Γιάννης Τσολάκης λοιπόν ζήτησε από την Κατερίνα του να βρεθεί κοντά του στη σκηνή του live γιατί ήθελε να της πει πολλά.

Και πράγματι, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε κοντά του και νιώθοντας πολύ αμήχανη, άκουσε την ερωτική εξομολόγηση που ήθελε να της κάνει ο Γιάννης ο οποίος της είπε ότι όσο καιρό βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο η μόνη του σκέψη ήταν εκείνη, στα δύσκολα και στα εύκολα.

«Θες να με παντρευτείς;» τη ρώτησε ο Γιάννης Τσολάκης και εκείνη με όλη τη δύναμη της φωνής της φώναξε ένα υπέροχο και πολυπόθητο «ναι».

Δείτε το στιγμιότυπο στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved