Media

Survivor Ημιτελικός: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαίης μετά τον αποκλεισμό της στο gossip-tv

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Survivor Ημιτελικός: Στο gossip-tv.gr έκανε τις πρώτες της δηλώσεις η Μαίη Εμμανουηλίδου μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως αποχωρεί από το παιχνίδι αφού αποκλείστηκε από την τελική τριάδα.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Μαίη Εμμανουηλίδου ήταν οι δύο παίκτριες που βρέθηκαν στη διάθεση του κοινού στον ημιτελικό.

Το κοινό ήταν αυτό που έπρεπε να επιλέξει ποια παίκτρια θα κρατήσει στο παιχνίδι και θα της δώσει ακόμα μία ευκαιρία για την κατάκτηση του επάθλου καθώς μια από τις δυο παίκτριες θα συμπληρώσει την τελική τριάδα του ριάλιτι επιβίωσης. Πρώτη λοιπόν αποκλείστηκε η Μαίη, η οποία δήλωσε στο gossip-tv:

«Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη. Ήταν από τις πιο έντονες στιγμές της ζωής μου η σημερινή βραδιά, θα τη θυμάμαι για πάντα. Δεν στενοχωρήθηκα που δεν πέρασα στον ημιτελικό, έχω μόνο χαρούμενα συναισθήματα από όλα αυτά που βίωσα, από την αγάπη... από όλους αυτούς τους μήνες κρατάω μόνο τις ευχάριστες στιγμές. Δεν μετανιώνω λεπτό για την απόφαση μου να μπω στο Survivor, θα το ξαναέκανα με χίλια, βγήκα πιο δυνατή και είναι χαρούμενη. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν κοντά μου σε αυτό το ταξίδι», είπε και έκανε τη δική της πρόβλεψη για τον νικητή:

«Βλέπω νικητή τον Άρη, έχει τον χαρακτήρα και το ήθος να κερδίσει το έπαθλο, εύχομαι πραγματικά να κερδίσει ο Άρης», είπε.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved