Media

Survivor τελικός: O Σάκης Αρσενίου στο gossip-tv: «Στηρίζω τον φίλο μου, Άρη Σοϊλέδη, είναι νικητής»

Gossip-tv Team

Survivor Τελικός: Ο Σάκης Αρσενίου δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη βραδιά του τελικού, όχι μόνο επειδή συμμετείχε στο παιχνίδι επιβίωσης αλλά και γιατί ήθελε να στηρίξει και έμπρακτα τον καλό του φίλο Άρη Σοϊλέδη

Ο γνωστός τραγουδιστής, μιλώντας για τη δυνατή εμπειρία που έζησε στον Άγιο Δομίνικο παραδέχτηκε: «Τρομερή εμπειρία, δεν το συζητάμε. Αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να έχεις γνώμη. Είναι αλλιώς να το ζεις από τον καναπέ του σπιτιού σου και αλλιώς να το ζεις. Και θα το ξανάκανα και δεν θα άλλαζα καθόλου τον χαρακτήρα μου».

Όσο για το τι τον δυσκόλεψε, όπως είπε ο γνωστός τραγουδιστής περισσότερο δυσκολεύτηκε στην αρχή με τα ζουζούνια και ύστερα το σανίδι αλλά μετά όλα μπήκαν σε ροή, τα συνήθισε όλα.

Στο δίλημμα Στάθης Σχίζας ή Άρης Σοϊλέδης, ο Σάκης Αρσενίου δεν έδειξε να έχει κανέναν ενδοιασμό:

«Όποιο παιδί και να το πάρει είναι άξιο, δεν το συζητάμε, όμως στηρίζω τον κολλητό μου φίλο, τον Άρη. Για μένα ο Άρης είναι νικητής είτε το πάρει είτε όχι».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τα χαρακτηριστικά εκείνα του Άρη Σοϊλέδη που πιστεύει πως τον έφεραν μέχρι τον τελικό, ο Σάκης Αρσενίου είπε ορθά κοφτά:

«Ντόμπρος καλόκαρδος και πεισματάρης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved