Media

Survivor τελικός: Ο Γιάννης Τσολάκης που έκανε πρόταση γάμου χθες, αποκαλύπτει πότε θα γίνει ο γάμος

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Survivor τελικός: Ο Γιάννης Τσολάκης έκλεψε για λίγο χθες την παράσταση, όταν αποφασισμένος βρέθηκε στη σκηνή του Άλσους Βεΐκου και ζήτησε από την αγαπημένη του, να τον παντρευτεί. 

Ο πυροσβέστης από τον Έβρο ο οποίος ζορίστηκε αρκετά κατά τη «θητεία» του στο Survivor μίλησε για την εμπειρία του, αποκλειστικά στο gossip-tv:

«Το μόνο που με φόβισε ήταν η απουσία των δικών μου ανθρώπων, που δεν είχα επικοινωνία μαζί τους. Τα υπόλοιπα τα ξεπερνάς στο Survivor. Σίγουρα είναι το πιο σκληρό παιχνίδι επιβίωσης στον κόσμο. Η πείνα είναι απερίγραπτη. Δεν είχα βιώσει ξανά κάτι τέτοιο. Όπως και το να κοιμάσαι στη βροχή αλλά όλα τελικά τα συνηθίζει ο άνθρωπος. Μόνο ένα δεν συνηθίζει, την έλλειψη της παρουσίας των δικών σου ανθρώπων, της επικοινωνίας, που δεν ξέρεις τι κάνουν… Το Survivor με έκανε να έρθω και πιο κοντά στον Θεό, οπότε μόνο καλό νομίζω μου έκανε» είπε.

Όταν ρωτήθηκε για τη ρομαντική πρόταση γάμου που έκανε χθες (5/7) στη βραδιά του ημιτελικού, ο ίδιος με χιούμορ είπε:

«Εμείς οι άντρες από τον Έβρο είμαστε πολύ ρομαντικοί και έτσι θέλω να συνεχίσω να είμαι. Αγαπώ πάρα πολύ την κοπέλα μου, την Κατερίνα, πλέον μελλοντική γυναίκα μου και έτσι σκέφτηκα να της κάνω έτσι την πρόταση γάμου».

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη χθεσινή πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του:

Όσο για το πότε θα γίνει ο γάμος του με την όμορφη Κατερίνα, εκείνος απάντησε με ειλικρίνεια:

«Σίγουρα θα είναι ανοιξιάτικος ο καιρός. Αν όχι φέτος, του χρόνου».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Γιάννης Τσολάκης αποκλειστικά στο gossip-tv:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved