Media

Survivor: Η Μαρία Αντωνά στο πρώτο διάλειμμα έτρεξε να φιλήσει τον Σοϊλέδη! Οι τρυφερές στιγμές τους

Survivor τελικός: Λόγω του ότι ο Άρης Σοϊλέδης είναι στον τελικό, όπως βέβαια και ο Στάθης Σχίζας, δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρεθεί με την αγαπημένη του και να περάσουν χρόνο μαζί. 

Παρ' όλο που κατάφερε να έχει επικοινωνία με τους γονείς του και τα αδέλφια του, με τη Μαρία Αντωνά δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρεθεί, γεγονός που σίγουρα τον κάνει ανυπόμονο καθώς θέλει να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει.

Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν έχει γίνει ακόμα και με την πρώτη ευκαιρία, όποτε καταφέρνουν να κλέψουν λίγο χρόνο, οι δυο τους το κάνουν. Σε μία τέτοια στιγμή τούς απαθανάτισε και ο φακός του gossip-tv.

Μόλις έπεσε το πρώτο διάλειμμα του live, η Μαρία Αντωνά, φορώντας ένα υπέροχο κοντό φόρεμα, έτρεξε προς την πλευρά του και εκείνος, που την παρακολουθούσε όλη αυτή την ώρα ανάμεσα στον κόσμο, έτρεξε και την αγκάλιασε σφιχτά, δείχνοντας έτσι πόσο πολύ έχει λείψει ο ένας στον άλλον.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι σε λίγους μήνες σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα εκείνη έχει ήδη κάνει τις περισσότερες ετοιμασίες για να είναι η μέρα του γάμου τους ξεχωριστή.

Δείτε παρακάτω καρέ καρέ τη στιγμή της τρυφερής αγκαλιάς του ζευγαριού:

Δείτε το βίντεο με την τρυφερή αυτή στιγμή του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved