Media

Survivor Τελικός: Ο Λιανός τρόλαρε τον DJ Valentino με την ανύπαρκτη κονσόλα στα Mad VMA

Survivor Τελικός: Γιατί όταν ο παρουσιαστής έχει χιούμορ γίνεται viral!

Μια σκηνή που έφερε γέλια και καταιγισμό σχολίων στο twitter ήταν αυτή που ο Γιώργος Λιανός την ώρα που τραγουδούσε ο Σάκης Αρσενίου, τρόλαρε τον DJ Valentino με την ανύπαρκτη κονσόλα στα Mad Awards.

Έκανε ακριβώς τις ίδιες κινήσεις προσποιούμενος ότι παίζει μουσική με τον ίδιο αλλά και το κοινό να γελούν. Μια σκηνή που φυσικά σχολιάστηκε από τους χρήστες του twitter αποθεώνοντας τον Γιώργο Λιανό για το τρολάρισμα.

Θυμίζουμε ότι αυτή ήταν μία σκηνή που κατάφερε να γίνει viral στα social media από τα Mad VMA, όταν ο DJ Valentino εμφανίστηκε στη σκηνή χωρίς κονσόλα, προσποιούμενος ότι παίζει μουσική. Αρκετοί από τους θεατές που βρίσκονταν μέσα στο στάδιο απαθανάτισαν με το κινητό τους τον DJ, ο οποίος έκανε απλά κάποιες κινήσεις στον αέρα, αφού δεν υπήρχε κονσόλα.

«Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό show και όχι κάποιο event σε club. Θα προτιμούσα και εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε studio με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley(ποτ πουρι) που ελπίζω να σας άρεσε. Σας ευχαριστώ», έγραψε αρχικά και συνέχισε: «Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ότι μπορώ. Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 ημέρες δουλειά δεν είναι κοροϊδία. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγο σεβασμός εκεί που πρέπει φίλες μου. Και πάλι ευχαριστώ. Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου», είχε απαντήσει ο ίδιος μετά το σάλο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved