Survivor τελικός: Το... έκαψαν Ευρυδίκη και Βρισηίδα με το τσιφτετέλι τους! (video)
Survivor τελικός: Ένα ευχάριστο διάλειμμα στη μεγάλη βραδιά ήταν οι ερμηνείες του Σάκη Αρσενίου ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή του Άλσους Βεΐκου και έκανε το κέφι να χτυπήσει κόκκινο!
Ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να χαρίσει λίγες στιγμές διασκέδασης στο κοινό και άρχισε να ερμηνεύει μεγάλες του επιτυχίες.
Τότε λοιπόν η Ευρυδίκη η οποία διαθέτει πάντα μπρίο και όρεξη για χορό, ανέβηκε στα σκαμπό των φιναλίστ και άρχισε να χορεύει στους ρυθμούς του τσιφτετελιού.
Την ακολούθησε με μεγάλη χαρά η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία φυσικά έβαλε το δικό της λιθαράκι για να ανάψει το κέφι.
Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα:
GALLERY
Μάλιστα, οι δύο κοπέλες για λίγο έκλεψαν τις εντυπώσεις και ξεσήκωσαν το κοινό τόσο στο πλατό όσο και τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν.
Δείτε το βίντεο με το τσιφτετέλι των δύο κοριτσιών παραπάνω: