Media

Οι πρώτες δηλώσεις του Σοϊλέδη: «Πικρία στο τέλος αλλά και μία πολύ όμορφη εμπειρία το Survivor»

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Survivor τελικός: Για κάποιους ήταν δεδομένο ότι ο μαχητικός Άρης Σοϊλέδης θα είναι ο φετινός μεγάλος νικητής όμως αντ' αυτού το... σήκωσε ο Στάθης Σχίζας, φέρνοντας την ανατροπή. 

Μόλις λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και τις αναμνηστικές φωτογραφίες, ο Άρης Σοϊλέδης πήρε τον δρόμο για το σπίτι όμως για λίγα λεπτά μίλησε και στους δημοσιογράφους γι' αυτή τη μοναδική και αξέχαστη, όπως είπε εμπειρία.

«Μία απίστευτη εμπειρία φτάνει στο τέλος της. Μία πολύ όμορφη αλλά ταυτόχρονα και μία πολύ δύσκολη εμπειρία. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω φτάσει μέχρι εδώ. Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου αυτόν τον κόσμο που με στήριξε για να φτάσω μέχρι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τον Στάθη» είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι ότι το άξιζε να είναι ο νικητής. Όχι ότι εγώ δεν άξιζα, λέω όμως ότι άξιζε και εκείνος. Πραγματικά αυτή η εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη για όλη μου τη ζωή. Οι δυσκολίες ήταν αυτές που καθήμενος σε αυτή την καρέκλα έχεις τόση μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια που μέσα από αυτές τις δυσκολίες έξι μηνών κατάφερες να φτάσεις στον τελικό οπότε για μένα έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία αυτό».

Ο Άρης Σοϊλέδης κατέληξε λέγοντας: «Επίσης μεγάλη σημασία έχει ότι έκανα και τους δικούς μου ανθρώπους υπερήφανους. Οπότε είναι αυτό που μου μένει. Μία πικρία στο τέλος αλλά μία πάρα πολύ όμορφη εμπειρία και είμαι σίγουρος ότι θα το ξαναέκανα με μεγάλη ευκολία».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του Άρη Σοϊλέδη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved