Media

Το πρωινό: Η Φαίη Σκορδά φεύγει και… το πλατό «γκρεμίζεται»!

Gossip-tv Team

Αυλαία ρίχνει σήμερα, 8 Ιουλίου η εκπομπή, το Πρωινό και η Φαίη Σκορδά μετά από 10 ολόκληρα χρόνια θα κάνει την τελευταία αποφώνησή της στον ΑΝΤ1 και συμβαίνουν διάφορα περίεργα στο πλατό!

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, το Πρωινό: «Λοιπόν αν δεν γκρεμιστεί σήμερα το πλατό… έχουν μπει πουλιά, έχουν σκάσει δύο με τρία φώτα, ακούστηκε ένα μπαμ από πίσω…» και κοίταξε τη Φαίη Σκορδά και συνέχισε «να δούμε τι άλλο θα συμβεί»! Η παρουσιάστρια δεν μίλησε καθόλου, αλλά χαμογέλασε γλυκά, ενώ οι συνεργάτες της είπαν με μία φωνή «όλα καλά»!

Ένα μεγάλο κεφάλαιο δηλαδή της επαγγελματικής ζωής της φτάνει στο τέλος του και είναι λογικό όσοι τη γνωρίζουν να στέκονται μουδιασμένοι απέναντί της και να περιμένουν την επόμενη κίνηση.

Παρά το βελούδινο διαζύγιο μην τον ANT1 - όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον- η Φαίη Σκορδά έζησε πολύ σημαντικές στιγμές στο πλατό του Πρωινού.

Μιλώντας για μία ολόκληρη δεκαετία, η παρουσιάστρια βίωσε στον αέρα της συγκεκριμένης εκπομπής πολύ σπουδαία γεγονότα. Όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό.

Δείτε το απίστευτο στιγμιότυπο στο παραπάνω απόσπασμα από το Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved