Media

Breakfast@Star: Έριξε αυλαία και ο Καρτελιάς έκανε τον απολογισμό της χρονιάς - «Να ζητήσω συγγνώμη»

Gossip-tv Team

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην εκπομπή Breakfast@Star και ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα είπαν το... αντίο σε συνεργάτες και τηλεθεατές.

Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό και δεν έκρυψαν την συγκίνηση τους. Η εκπομπή έριξε οριστική αυλαία και όλοι οι συντελεστές θέλησαν να ευχαριστήσουν τους τηλεθεατές αλλά και τους συνεργάτες τους, κάνοντας παράλληλα τον απολογισμό τους για την χρονιά.

Ο Γιώργος Καρτελιάς δήλωσε:«Το ταξίδι ξεκίνησε περίεργα για εμάς, από ένα τηλεφώνημα το οποίο μας έφτασε εδώ. Ήρθαμε, το κάναμε και νομίζω φτάσαμε αξιοπρεπέστατα μέχρι την τελευταία εκπομπή. Φεύγοντας από εδώ κάποιοι θα μείνουν φίλοι, κάποιοι θα μείνουν γνωστοί. Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα πως υπάρχουν τόσοι άνθρωποι δίπλα μας, που χωρίς να μας ξέρουν, μας δίνουν τόση αγάπη».

Και συμπλήρωσε:«Δεν ήθελα ποτέ να τελειώσει όλο αυτό γιατί είχε και άλλο. Μπορεί να ζητήσω συγγνώμη σε αυτούς που δεν πίστεψαν και ευχαριστώ αυτούς που πίστεψαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και ιδιαίτερα στην Ελίνα, που αυτό το ταξίδι τελειώνει μαζί της».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved