Media

Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε τι συναισθήματα είχε την πρώτη ημέρα της εκπομπής της!

Gossip-tv Team

Η Δανάη Μπάρκα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την δουλειά της, αλλά και το πόσο περήφανη νιώθει για τους γονείς της, αλλά και που έχει φτάσει μέχρι εδώ. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά και την παρακολουθεί καθημερινά μέσα από την εκπομπή της "Πάμε Δανάη!".

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται" και μίλησε για όλους και για όλα. Η όμορφη παρουσιάστρια περιέγραψε το πως ένιωθε στο ξεκίνημά της, λέγοντας και το πως αντιμετώπισε την έκφραση "Η Κόρη της Σταυροπούλου, ενώ αποκάλυψε και τι συναισθήματα είχε όταν ξεκίνησε την εκπομπή της!

«Δεν είχα ποτέ να αντιμετωπίσω σοβαρά το «Η κόρη της Σταυροπούλου» γιατί καταρχάς το ήξερα από πάντα ότι θα συμβεί, είμαι πολύ περήφανη που είμαι η κόρη αυτού του ανθρώπου και δεν είμαι κανενός άλλου. Μπορεί οι υπόλοιποι να προσπάθησαν άθελά τους να μου το προσάψουν ως κάτι κακό ή ως κάτι επικίνδυνο αλλά εγώ πάντα το είχα ταμπέλα και θα το έχω μέχρι να πεθάνω. Είναι μόνο χαρά και τιμή να σε έχει μεγαλώσει ένας άνθρωπος δείχνοντάς σου τον δρόμο της ελευθερίας, της αγάπης, του φωτός και της αισιοδοξίας. Είναι περηφάνεια να έχεις αυτή την ταμπέλα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Για την πρώτη της ημέρα στην εκπομπή, η Δανάη Μπάρκα είπε χαρακτηριστικά: "Είχα άγχος για να μην στενοχωρήσω κανέναν, μην πω κάτι το οποίο δεν έπρεπε να βγει λάθος, γιατί δεν ήξερα το πως θα τα πάω και το πως θα το έσωζα. Αυτό μου με έκανε να χαλαρώσω ήταν ότι ήταν δίπλα μου όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που με αγαπάνε. Ήταν όλοι πίσω από τις κάμερες και μόλις τους είδα ηρέμησα... Πέρσι στο κανάλι υπήρξαν πολλές αλλαγές και εμένα η αλήθεια είναι ότι με στήριξαν και με δέχτηκαν. Θέλαμε να φτιάξουμε μια παρέα, η οποία και θα μπορούσε να μπει στα σπίτια και να κάνει τον κόσμο να περνά υπέροχα κάθε στιγμή και λεπτό... Φέτος το απογειώσαμε"

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved