Media

Καλύτερα δε γίνεται: Φινάλε στο... πάτωμα για την Γερμανού - Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η υπόσχεση

Gossip-tv Team

Καλύτερα δε γίνεται: Η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της ευχήθηκαν «Καλό Καλοκαίρι» στους τηλεθεατές και έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

Αυλαία έριξε για τη φετινή σεζόν η Ναταλία Γερμανού και η εκπομπή, «Καλύτερα δε γίνεται». Η παρουσιάστρια επέλεξε φέτος να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές από το… πάτωμα του πλατό.

Αφού η ομάδα της είπε δύο λόγια στους τηλεθεατές, στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Ναταλία Γερμανού και ανέφερε:«Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον αρχισυντάκτη της καρδιάς μου, τον Βασίλη Δρυμούση βεβαίως και τον σκηνοθέτη μου, Κώστα Γρηγοράκη και ας μην είναι αυτό το Σαββατοκύριακο εδώ αλλά είναι ο Γιάννης Μαράκης που τον αντικαθιστά έστω για αυτό το Σαββατοκύριακο. Τον μουσικό μας επιμελητη, Ηλία Μακρίδη για όλες τις υπέροχες μουσικές, όλους τους παραγωγούς μας που είναι σπουδαίοι και είναι πάντα δίπλα μας, όλους τους τεχνικούς που δουλεύουν για την εκπομπή αυτή, όλη την καταπλικτική ομάδα των δημοσιογράφων , εσάς γιατί είστε τα στολίδια μου και είμαι ευλογημένη που σας έχω και σας το λέω αλήθεια. Είμαι η πιο τυχερή παρουσιάστρια του κόσμου».

Και πρόσθεσε:«Το τελευταίο και πιο μεγάλο ευχαριστώ πάει σε εσάς! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που για μια ακόμα χρονιά μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας. Συγνώμη για όλες τις φορές που άθελα μας σας απογοητεύσαμε και του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Να έχετε υγεία και να περάσετε ένα υπέροχο, υπέροχο καλοκαίρι. Έχετε όλη μας την αγάπη και την απέραντη ευγνωμοσύνη μας».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved