Media

Κώστας Αποστολάκης: «Η ψυχή μου είχε κορεστεί υποκρισία και με έκανε να στραφώ στον Θεό»

Gossip-tv Team

O Κώστας Αποστολάκης μίλησε στην εκπομπή, Love it για την επιθεώρηση «Τι ζούμε ρε» στο θέατρο Άλσος, αλλά και την απόφαση να στραφεί ακόμα περισσότερο στον Θεό.

Ο Κώστας Αποστολάκης είπε μεταξύ άλλων: «η πίστη είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα στον καθένα. Το «πιστεύω με τον δικό μου τρόπο» όμως δεν είναι προσωπικό θέμα. Υπάρχει συγκεκριμένη γραφή για το πως πιστεύεις, το Ευαγγέλιο. Ο δικός μου δρόμος είναι ένας δρόμος ψαξίματος που τον ζήτησα. Το Ευαγγέλιο πήγα να το διαβάσω 29 φορές και… 29 φορές νύσταζα και το έκλεινα στην πρώτη ή στη δεύτερη σελίδα. Δεν ήμουν έτοιμος να το κάνω».

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Σε αυτό με οδήγησε το γεγονός ότι η ψυχή μου είχε κορεστεί πλέον από τον λεγόμενο πλεονασμό της υποκριτικής ζωής. Δηλαδή και από μένα και από τους άλλους. Τώρα όμως η υποκρισία των άλλων δεν με ενδιαφέρει. Δεν την παρατηρώ, ενώ πριν την έβαζα μέσα μου και έκανα και εγώ το ίδιο για να μπορέσω να επιβιώσω».

Και κατέληξε λέγοντας στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Αυτή η αλλαγή μέσα μου έγινε πριν από δυόμιση χρόνια. Προσπαθώ να είμαι αληθινός σε μένα, στη δύναμη που πιστεύω και να είμαι ειλικρινής όσο γίνεται. Επειδή είμαστε από σάρκα και κόκαλα είναι πολύ δύσκολο να σου φύγει η αμφιβολία και ο φόβος της επιβίωσης».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved