Media

Ομόφωνη καταδίκη για την επίθεση στον Real FM - Οι πρώτες δηλώσεις Κάτιας Μακρή-Άκη Παυλόπουλου

Gossip-tv Team

Καλά στην υγεία της είναι η ηχολήπτρια, μητέρα δύο παιδιών που απεγκλωβίστηκε, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή την ώρα του εμπρησμού στις εγκαταστάσεις του Real FM και της Real News αλλά και άλλων Μέσων της Real Group. 

Λίγες μόλις ώρες μετά τη φωτιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του ομίλου όπου και βρέθηκαν τρία γκαζάκια, οι εργαζόμενοι βρέθηκαν σε εκείνες όπου στεγάζεται ο Enikos και βγήκαν ξανά στα ερτζιανά οι φωνές του Real FM για να στείλουν ηχηρό μήνυμα ότι η ελεύθερη δημοσιογραφία δεν φιμώνεται.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επικοινωνία με τον επικεφαλής του Ομίλου Νίκο Χατζηνικολάου από τον οποίο και πληροφορήθηκε όλα όσα είχαν συμβεί. Μάλιστα, έφερε το θέμα και στη Βουλή επισημαίνοντας πως θα βρεθούν οι ένοχοι.

Η ηχολήπτρια που μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, είναι καλά στην υγεία της και όπως της είπε η Κάτια Μακρή από τηλεφώνου, πέντε λεπτά αργότερα αν γινόταν ο απεγκλωβισμός της, ίσως να ήταν αργά.

Η Κάτια Μακρή η οποία εργάζεται στον Όμιλο, με δηλώσεις της τόνισε πως δεν υπάρχει κανένας και τίποτα που θα μπορέσει να τη φιμώσει και πως ακόμα και από το σπίτι της θα βγαίνει στον "αέρα", ενώ και ο Άκης Παυλόπουλος από την πλευρά του είπε: «Κανένα γκαζάκι, καμία κουκούλα, κανένας άνανδρος που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή μιας εργαζόμενης συναδέλφου, μητέρας δύο παιδιών δεν μπορεί να μας φιμώσει».

Δείτε το παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved