Media

Η Γη της Ελιάς: Το δυνατό spoiler του Δημοσθένη: «Έχω δύο παιδιά που δεν τα έχει δει κανείς…»

Gossip-tv Team

O Κούλλης Νικολάου ήταν ο τελευταίος καλεσμένος της εκπομπής του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Night Out και μεταξύ άλλων έδωσε το πιο δυνατό spoiler για το δεύτερο κύκλο της σειράς, Γη της Ελιάς.

«Θεωρώ ότι είμαι παιδί της τύχης της γενναιόδωρης. Ό,τι είμαι είναι αυτό που όρισε η μοίρα να είναι» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός αλλά και παραγωγός της σειράς «Η γη της ελιάς».

Για τη συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου είπε: «Δεν θεωρώ τυχαία τη συνάντησή μου με τον Αντρέα και τη Βάνα και με όλα τα παιδιά που μας περικλείουν αυτή τη δεκαετία».

Πώς μπήκε τελικά στη σειρά;

O Κούλλης τόνισε: «Μια μέρα ήμουν στο σαλόνι της Βάνας με τον Αντρέα και μου λέει “ξέρεις ότι τον Δημοσθένη εσύ θα τον κάνεις;”».

Όσο για τη δεύτερη σεζόν της σειράς έδωσε αποκάλυψε: «Σεναριακά η δεύτερη σεζόν πάει να φουντώσει, ανατροπές, εξελίξεις και καινούριες ιστορίες. Περί αυτού και ο Δημοσθένης.

Θα πω ότι έχω δύο παιδιά που δεν τα έχει δει κανείς. Ειδικά το κορίτσι θα το δούμε. Φεύγει από τον Πειραιά όπου το έχουμε εγκαταλείψει με τον αδελφό της. Έρχεται στη Μάνη. Το ζήτημα είναι τι θα συμβεί όταν έρθει και πώς θα είναι»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved