Media

Love It: «Λύγισε» ο Αλέξανδρος Παπανδρέου - Η τελευταία συγκινητική αγκαλιά της Μαλέσκου

Gossip-tv Team

Η εκπομπή, Love It ρίχνει αύριο αυλαία και σήμερα, 14 Ιουλίου η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε τον συνεργάτη της, Αλέξανδρο Παπανδρέου μιας και τηλεοπτικά ήταν η τελευταία τους συνάντηση στον ΣΚΑΪ!

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε στον Αλέξανδρο: «Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι αυτό, με συνεργάτες, με φίλους, με ανθρώπους που θα έχω στη ζωή μου και για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η σεζόν αύριο θέλω να τελειώσει με χαμόγελα και με τις πιο ωραίες αναμνήσεις. Θα συνεχίσουμε να μιλάμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στη ζωή ο ένας για τον άλλον»!


Και ο σεφ απάντησε: «Η Ιωάννα ήταν ξεχωριστή, μοναδική. Ένιωσες τη μοναξιά. Σου έστειλα πολλά μηνύματα για να είμαι κοντά σου, ότι χρειαστείς. Είσαι ένας άνθρωπος περήφανος, δεν ζήτησες τίποτα, όσο κι αν σε πολέμησαν, ήσουν εδώ για τους συνεργάτες σου και για όλους.

Η Ιωάννα ποτέ δεν θέλησε να στεναχωρήσει κάποιον και ίσως γι’ αυτό έμεινε σπίτι και στεναχωρήθηκε πιο πολύ η ίδια. Και είναι αλήθεια αυτό. Σε αγαπώ πολύ και θέλω πολύ να συνεχίσουμε να μιλάμε. Ότι και να κάνεις στη ζωή σου, να είσαι χαρούμενη, να περνάς όμορφα με την οικογένειά σου».

Και υπογράμμισε: « Ότι και να κάνεις του χρόνου, να είσαι ο εαυτός σου. Μη μασάς, είσαι η καλύτερη. Στο έλεγα, ίσως δεν το έκανες.»!

Με την Ιωάννα συγκινημένη να λέει. «Δεν το έκανα. Άκουγα κάτι άλλο που νόμιζα ότι θα ήθελα να είναι ο εαυτός μου. Αλλά τελικά εδώ και καιρό που έχω αρχίσει και νιώθω τόσο άνετα, έχω καταλήξει στο τι θέλω, είναι ανακουφιστικό.»!

Δείτε τα αποσπάσματα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved