Media

Μαλέσκου: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την «αυλαία» του Love it και η στήριξη των συνεργατών της

Gossip-tv Team

Ήρεμη δηλώνει πως νιώθει η Ιωάννα Μαλέσκου μετά την οριστική αυλαία που έριξε η εκπομπή της Love it στον ΣΚΑΪ. 

Η παρουσιάστρια, φανερά συγκινημένη, μίλησε για το φινάλε αυτό λέγοντας χαρακτηριστικά στην εκπομπή Open Weekend:

«Έκλεισε ένας πολύ ωραίος κύκλος. Νιώθω ήρεμη, χαρούμενη και γεμάτη για τους ανθρώπους που ήρθαν στη ζωή μου και για όσα περάσαμε».

Και συνέχισε για τα αρνητικά σχόλια που άκουγε συνέχεια κατά τη διάρκεια της σεζόν: «Από την προηγούμενη σεζόν έχω ακούσει πολλά για εμένα σχετικά με τη σχέση μου με τους συνεργάτες μου. Δεν με αγγίζει».

Όσο για τη συνέχεια της τηλεοπτικής της παρουσίας και το μέλλον της η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Τώρα θα κάνω focus στο να περάσω ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι… Από Σεπτέμβριο το ραντεβού».

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος πήρε τον λόγο και μίλησε για τη συνεργασία του με την Ιωάννα αλλά και για τα όσα αρνητικά σχόλια άκουσε εκείνη:

«Είχα προσκληθεί στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου την περσινή σεζόν και είχα καταλάβει ότι είχαμε χημεία».

Και συμπλήρωσε για τη συμπεριφορά της Ιωάννας Μαλέσκου κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους προς τους συνεργάτες της: «Δεν άκουσα ποτέ τη φωνή της να ανεβάζει ντεσιμπέλ, ερχόταν πάντα με χαμόγελο, δεν ύψωνε ποτέ τον τόνο της φωνής της».

Και κατέληξε: «Την αγάπησα πολύ και σαν άνθρωπος. Ένα από τα στοιχεία που με έκαναν να τη θαυμάζω ήταν η ψυχραιμία με τον οποίο αντιμετώπιζε όλο αυτό τον οριμαγδό αρνητικών σχολίων. Δεν είναι εύκολο κάθε μέρα να δέχεται όλο αυτό. Το αντιμετώπισε πολύ σωστά».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι άλλο είπαν οι υπόλοιποι συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου στο φινάλε της εκπομπής:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved