Media

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Από την Κρήτη στην Αθήνα για να συζητήσει τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί

Gossip-tv Team

Μπορεί η Άννα Μαρία Ψυχαράκη να μην αποχωρίζεται για κανένα λόγο την πατρίδα της, την Κρήτη, όμως όταν της δίνεται η ευκαιρία να συζητήσει δελεαστικές προτάσεις, παίρνει το πρώτο αεροπλάνο και έρχεται Αθήνα.

Η μεγάλη νικήτρια του πρώτου Big Brother στο ΣΚΑΪ που άφησε... εποχή στην ελληνική τηλεόραση με την ατάκα της... «κόσμε μου» που έλεγε και ξαναέλεγε την ημέρα του τελικού προς το κοινό που της χάρισε το μεγάλο έπαθλο, από τότε όλο και κάτι κάνει τηλεοπτικά, εξαργυρώνοντας τη δημοφιλία που απέκτησε μέσα από το ριάλιτι.

Τον χειμώνα που πέρασε την είδαμε να τραγουδάει στο Just the two of us και την ακούσαμε πολλές φορές να έρχεται σε διάφορες αντιπαραθέσεις, κυρίως με τον coach της Χάρη Βαρθακούρη με τον οποίο τα βρήκαν στο τέλος.

Μετά από αυτό, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη επέστρεψε στην Κρήτη και συνέχισε να δικηγορεί αλλά όπως αποκάλυψε σε βραδινή έξοδό της όπου την πέτυχε ο φακός του Open Weekend αποκάλυψε ότι βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να κάνει κάποιες συζητήσεις για δελεαστικές τηλεοπτικές προτάσεις που έχει.

Η όμορφη ξανθιά Κρητικιά δεν αποκάλυψε τίποτα παραπάνω όμως αν όλα πάνε καλά με τις συζητήσεις, είναι δεδομένο πως θα τη δούμε σε κάτι πολύ ξεχωριστό τηλεοπτικά.

Δείτε τι είπε στο βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved