Media

Φωτιά στην Πεντέλη: Συγκλονιστικό! Η κάμερα κατέγραψε την στιγμή που γυναίκα λιποθυμά

Gossip-tv Team

Δραματικές είναι οι ώρες με την φωτιά να εξαπλώνεται με γρήγορους ρυθμούς και τους πυροσβέστες αλλά και τους εθελοντές να προσπαθούν να σώσουν περιουσίες.

Από χθες (19/7) η φωτιά που ξέσπασε στην Πεντέλη παραμένει ανεξέλεγκτη και σε πολλά μέτωπα συνεχίζοντας την καταστροφική πορεία της.

Όλα τα τηλεοπτικά συνεργεία βρίσκονται ανάμεσα στην πύρινη λαίλαπα και μεταδίδουν ασταμάτητα τα όσα συμβαίνουν στις περιοχές αυτές. Μία συγκλονιστική στιγμή ήταν όταν η ρεπόρτερ του ΑΝΤ1, Τζένη Κρουσταλλακίδου βρίσκονταν στην Παλλήνη και είδε μία γυναίκα να λιποθυμά όταν είδε τις φλόγες να πλησιάζουν στο σπίτι της.

Ευτυχώς οι πυροσβέστες που βρίσκονταν στο σημείο, αμέσως τις έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και την συνέφεραν.

Λίγα λεπτά μετά, η ίδια γυναίκα μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και ξέσπασε σε λυγμούς, μην μπορώντας να πιστέψει τα όσα εξελίσσονται τις τελευταίες ώρες..

«Δεν είμαι καλά. Μένω εδώ πιο πάνω. Όλη νύχτα ήμασταν έξω, κάντε κάτι. Όλη νύχτα ήμασταν στον δρόμο και φωνάζαμε “ελάτε πάνω”! Και δεν ερχόταν κανείς. Κάντε κάτι! Το σπίτι μου… Χάνω τα πάντα. Έχω δύο παιδιά εδώ, πού να πάω Τελείωσαν όλα» δήλωσε η γυναίκα, ενώ στη συνέχεια ο γιος της, την απομάκρυνε από το σημείο.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved