Media

Πυρκαγιά στα Μέγαρα: Πυροσβέστες έσωσαν σπίτι από τη φωτιά- Το σημείωμα και η «συγγνώμη» που ζήτησαν

Gossip-tv Team

Φωτιά στα Μέγαρα: Οι πυροσβέστες άφησαν ένα σημείωμα στους ιδιοκτήτες, με το οποίο και τους ζητούσαν συγγνώμη, που αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα, για να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού. 

Στην πύρινη λαίλαπα που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Ιουλίου, οι πυροσβέστες έδωσαν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους, για να καταφέρουν να την σβήσουν.

Στην προσπάθειά τους να μπουν σε ένα σπίτι, το οποίο ήταν έτοιμο να περικυκλωθεί στις φλόγες, αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα, με σκοπό να μπουν στο εσωτερικό και να σώσουν το σπίτι. Ο ίδιοκτήτης του σπιτιού μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή του Open "Ώρα Ελλάδος" και αποκάλυψε ότι είχε δει από την τηλεόραση το σπίτι του να καίγεται και μόλις έφτασε εκεί βρήκε τους πυροσβέστες να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, για να πεορστατεύσουν το σπίτι του από τις φλόγες.

Όταν όλο αυτό τελείωσε και η φωτιά έσβησε, οι πυροσβέστες τον αγκάλιασαν και του είπαν ότι του έχουν αφήσει κάτι στο εσωτρικό του σπιτιού. Μόλις ο ιδιοκτήτης μπήκε μέσα, είδε ότι του είχαν γράψει ένα μήνυμα πάνω σε μια χαρτοπετσέτα. «Συγγνώμη για την πόρτα. Έπρεπε να μπούμε μέσα» ήταν αυτό που του έγραψαν, με τον ιδιοκτήτη να μιλά συγκινημένος.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved