Media

Η αποκάλυψη της Κοκκίδου για τη νεανική της ηλικία: «Ήμουν παιδί των λουλουδιών»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Alpha Tώρα, φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής (22-07) η Ελένη Κοκκίδου.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα αναφέρθηκε στα νεανικά της χρόνια αποκαλύπτοντας πως άνηκε στα παιδιά των λουλουδιών αλλά «από την άλλη όμως πλευρά».

«Ήμουν παιδί των λουλουδιών από την άλλη όμως πλευρά. Δεν ήμουν κομματικοποιημένη, ήμουν όμως πολιτικοποιήμένη και αντισυμβατική. Με το που άρχισα δηλαδή να μεγαλώνω, στα 18 μου, οι παρέες μου ήταν διάφοροι χίπηδες πολύ καλά παιδιά με τα μακριά τους μαλλιά και τις κιθάρες τους. Πηγαίναμε στα νησιά, τραγουδάγαμε από Σαββόπουλο μέχρι Rolling Stones και ότι υπήρχε αντισυμβατικό εκείνη την εποχή», είπε και συνέχισε:

«Εμείς ήμασταν η γενιά που ανακάλυψε τα νησιά και είχε μια σχέση με τα νησιά εμπειρίας και γνωριμίας με τους κατοίκους των νησιών. Δηλαδή πηγαίναμε εκεί και ενσωματωνόμασταν με την κοινωνία εκεί. Τότε την γνωρίζαμε την κοινωνία. δεν υπήρχε αυτό που υπάρχει τώρα και είναι βιογραφικό και έχεις φωτογραφίες από όπου έχεις πάει», είπε για να καταλήξει:

«Ήμασταν τα παιδιά που πήγαμε εκεί στα 18 μας χρόνια και μείναμε άναυδοι με την απλότητα, την αισθητική, την καλοσύνη και την φιλοξενία των κατοίκων των άγονων τότε νησιών που ήταν οι Κυκλάδες»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved