Media

Γιώργος Αυτιάς: Ο αποχαιρετισμός στο φινάλε της εκπομπής του και η ανακοίνωση για τη νέα σεζόν

Gossip-tv Team

Αυλαία έριξε η πρωινή εκπομπή Καλημέρα στον ΣΚΑΪ και ο Γιώργος Αυτιάς θέλησε να αποχαιρετήσει με τον πιο τρυφερό τρόπο το τηλεοπτικό του κοινό. 

O γνωστός δημοσιογράφος ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει με μία εντελώς διαφορετική εκπομπή για την οποία θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες εν ευθέτω χρόνω. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η επιστροφή του στις επάλξεις θα γίνει κατά τις 20 Αυγούστου, οπότε και θα έχει ξεκουραστεί και ο ίδιος για να ξεκινήσει άλλη μία σεζόν ενημέρωσης του τηλεοπτικού κοινού.

«Είναι εδώ όλη η ομάδα, όλοι οι καλοί συνάδελφοι και ωραίοι. Πάνω σε αυτούς στηρίζεται 11 χρόνια αυτή η επιτυχία. Είναι επιτυχία δικιά σας. 11 ολόκληρα χρόνια στην κορυφή. Κορυφή ευθύνης για μας και έτσι θα συνεχίσουμε από τις 20 Αυγούστου και μετά με μια άλλη, εντελώς διαφορετική εκπομπή. Ανανεωμένη με πολλά καινούρια στοιχεία για τα οποία θα σας ενημερώσω έγκαιρα» είπε στην αποφώνηση της τελευταίας του εκπομπής ο Γιώργος Αυτιάς και συνέχισε:

«Ευγνωμοσύνη σε εσάς, απέραντη αγάπη και να ξέρετε ότι σε αυτό το χωριό γεννήθηκα, σε αυτό το χωριό μεγάλωσα, είναι ο Μαραθόκαμπος Σάμου…. Όταν είμαστε άνθρωποι της διπλανής πόρτας έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί δεν υπάρχουν ούτε βασιλιάδες ούτε πρίγκιπες της ενημέρωσης. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι. Καλημέρα σας!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved