Media

Φινάλε για τους «Αταίριαστους»: Η «σπόντα» των παρουσιαστών για την έλευση της Σκορδά (video)

Gossip-tv Team

Αυλαία έριξε η εκπομπή «Αταίριαστοι» και οι Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές και έδωσαν νέο ραντεβού για τις 29 Αυγούστου.

Από τον αποχαιρετισμό τους, βέβαια, δεν έλειπαν τα κλαρίνα και τα παραδοσιακά τραγούδια.

Λίγο πριν το κλείσιμο οι δύο παρουσιαστές ανακοίνωσαν πως τη νέα σεζόν αλλάζουν ώρα, χωρίς να δώσουν ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες. Άλλωστε η μεταγραφή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, αναμένεται να φέρει ανακατατάξεις στις υπάρχουσες εκπομπές του καναλιού.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλους εσάς κυρίως, γιατί εμείς χωρίς εσάς δεν είμαστε τίποτα. Να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που είναι πάντα εδώ μαζί μας. Αλλάζουμε ώρα. Η σεζόν θα μας βρει σε διαφορετική ώρα. Από τις 29 Αυγούστου πιθανότατα, θα δούμε. Αλλά την καινούργια σεζόν θα είμαστε σε διαφορετική ζώνη και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο.

Θέλουμε να ευχηθούμε στους συναδέλφους που έφυγαν “καλή επιτυχία”. Διπλή “καλή επιτυχία” στους ανθρώπους τους καινούργιους που έρχονται εδώ και τριπλή “καλή επιτυχία σε εμάς”. Να έχουμε την υγειά μας. Να περάσετε καλά.

Και εμείς υποσχόμαστε την καινούργια χρονιά θα αλλάξουμε αρκετά πράγματα, πάντα όμως με το ίδιο κέφι και την ίδια διάθεση. Ευχαριστούμε πολύ, καλό καλοκαίρι» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Κούτρας.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved