Media

Τώρα ό,τι συμβαίνει: «Αυλαία» μετά από 9 χρόνια - Το «αντίο» της Μαυραγάνη: «Από Σεπτέμβρη, αλλού»

Gossip-tv Team

Η ενημερωτική εκπομπή Τώρα ό,τι συμβαίνει σήμερα έριξε οριστικά αυλαία με τη Φαίη Μαυραγάνη, μετά από εννέα χρόνια να αποχαιρετά τους τηλεθεατές και να τούς δίνει ραντεβού από άλλη τηλεοπτική συχνότητα. 

Η συγκίνηση της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας ήταν έκδηλη σε κάθε της λέξη καθώς έπρεπε να δώσει τέλος στην σημερινή τελευταία εκπομπή της στο Open.

«Είναι η τελευταία εκπομπή της σεζόν, κλείνουμε. Πάμε κι εμείς διακοπές και εύχομαι όλος ο κόσμος να μπορεί να πάει. Είπαμε να κάνουμε ένα γλέντι με νησιώτικα», είπε αρχικά η Φαίη Μαυραγάνη και συνέχισε έχοντας στο πλευρό της τους στενούς συνεργάτες της:

«Ένας κύκλος εννέα χρόνων, ο οποίος ξεκίνησε το 2013, από το τότε Ε και συνεχίστηκε στο OPEN, ήταν ένας αγώνας με χαρές, με λύπες, με τρικλοποδιές, με συγκινήσεις, με ευχάριστα πράγματα, με διακρίσεις για τον καθένα.

Αυτός ο αγώνας τελειώνει σήμερα εδώ, θα συνεχιστεί όμως κάπου αλλού τον Σεπτέμβριο και εύχομαι να είστε κοντά μας. Θέλω να πω ευχαριστώ στους ανθρώπους που βρέθηκαν στο διάβα μου. Είναι πολλοί και τα ευχαριστώ πολλά».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved