Media

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη αντίδραση μετά τη δίωξη για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας

Gossip-tv Team

Κατηγορούμενη για τις δολοφονίες και των τριών παιδιών της είναι, κατά τις εισαγγελικές Αρχές, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία φέρεται ότι ενήργησε με συγκεκριμένο τρόπο δράσης για να αφαιρέσει τη ζωή και των τριών παιδιών της.

Ο συνήγορός της, Όθωνας Παπαδόπουλος μίλησε απόψε, Δευτέρα 1η Αυγούστου, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 και την Μαρία Σαράφογλου, για την στάση της 33χρονης μετά τις νέες ποινικές διώξεις, καθώς και για το ποια υπερασπιστική γραμμή θα ακολουθήσουν.

«Αισθάνεται ότι αδικείται σε σχέση με τις αποδιδόμενες στην ίδια κατηγορίες και αισθάνεται ότι αδικείται και σε σχέση με την εικόνα της όπως βγαίνει από τα ΜΜΕ, επικαλούμενη διαρκώς ότι αφιέρωσε όλη της τη ζωή στα τρία της παιδιά. Ότι υπέστη το πλήγμα της απώλειας των παιδιών αυτών και τώρα, ως επίλογο όλης αυτή της ιστορίας που βίωσε, έρχεται και στη θέση της κατηγορουμένης...

Πρόκειται για μία δικογραφία η οποία έχει αλληλοσυγκρουόμενα στοιχεία. Έχει από τη μία τις καταθέσεις των γιατρών…

Όλοι έχουν καταθέσει ενόρκως ότι προθανατίως δεν υπήρχαν σημάδια στα πρόσωπα των παιδιών. Αυτό που θα ζητήσουμε είναι να ληφθούν υπόψη οι καταθέσεις. Το συγκεκριμένο πόρισμα των κυρίων Καρακούκη και Καλόγρηα, ξεκινάει από την αφετηρία της εύρεσης σημαδιών στα πρόσωπα των παιδιών. Αυτά τα σημάδια διαψεύδονται από τους γιατρούς», είπε μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved