Media

Δούκισσα Νομικού: Στο Πρωινό με τον Λιάγκα τη νέα σεζόν – Η ατάκα on air στην εκπομπή του ΑΝΤ1

Gossip-tv Team

Γιώργος Λιάγκας τη νέα σεζόν αναλαμβάνει τα ηνία της εκπομπής, Το πρωινό και μαζί του, όπως όλα δείχνουν, θα είναι… η Δούκισσα Νομικού.

Σήμερα, 9 Αυγούστου στην εκπομπή, Καλοκαίρι Μαζί, την ώρα που σχολίαζαν τα νέα της showbiz με αφορμή το ταξίδι της Δούκισσας Νομικού στη Σχοινούσα, η δημοσιογράφος είπε: «Του χρόνου θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα».

Να σας θυμίσουμε ότι μέσα στον Ιούλιο πραγματοποίησε ραντεβού στις εγκαταστάσεις του καναλιού σε πολύ θετικό κλίμα. Το μόνο «αγκάθι» που έπρεπε να ξεπεραστεί ήταν η ώρα στην οποία θα μπαίνει στο «Πρωινό». Εχοντας εξασφαλίσει τις εγγυήσεις που ήθελε από τον ΑΝΤ1, τη λύση φέρεται να έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο δημοσιογράφος κάλεσε τη Δούκισσα Νομικού και της πρότεινε να εντάσσεται στο «Πρωινό» από την έναρξη της εκπομπής στις 10:00 (και όχι στα μισά της εκπομπής στις 11:30 όπως ήταν οι αρχικές σκέψεις) και να μετέχει καθ’ όλη τη διάρκεια, κάτι που είναι πλέον το επικρατέστερο σενάριο. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται το σχετικό δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη, που θα ανακοινώνει το «Πρωινό» με κεντρικό παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του, την οποία απαρτίζουν οι Τάσος Τεργιάκης, Φωτεινή Πετρογιάννη και Αρια Καλύβα. Μαζί τους η Δούκισσα Νομικού.

Δείτε την ατάκα που ακούστηκε στην εκπομπή, Καλοκαίρι Μαζί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved