Media

Σήμερα η απολογία του πρώην παίκτη ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο – Σοκαριστικές αποκαλύψεις

Gossip-tv Team

Ο πρώην παίκτης ριάλιτι,  ο οποίος εισέβαλε στο Εφετείο το Σάββατο και παραδόθηκε, οδηγήθηκε στο Δαφνί και σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί.

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση με τον 34χρονο πρώην παίχτη ριάλιτι ο οποίος μπούκαρε με το αμάξι στο πάρκινγκ του Εφετείου σε κατάσταση αμόκ και εν συνεχεία παραδόθηκε.

Το βασικό ζητούμενο για τις Αρχές είναι να φανεί η διαδρομή του τεράστιου χρηματικού ποσού που βρέθηκε στο αυτοκίνητο αλλά και στο σπίτι του 34χρονου ύψους 1,5 εκ. ευρώ καθώς και η ποσότητα των ναρκωτικών.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται δε η έρευνα για το περιστατικό στο Εφετείο αλλά και την προέλευση του μεγάλου χρηματικού ποσού που είχε μέσα στο αμάξι αλλά και στο σπίτι, με το ποσό να φθάνει συνολικά το 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος τις περισσότερες ώρες φαίνεται να βρίσκεται σε σύγχυση και άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο σε μια στιγμή διαύγειας φέρεται να αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι τα χρήματα προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, όταν ρωτήθηκε για πολλοστή φορά από τους αστυνομικούς πού βρήκε τόσα χρήματα, εξομολογήθηκε ότι τα χρήματα προέρχονται τόσο από εμπόριο ναρκωτικών όσο και από ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή (στα οποία γίνονταν και χρήση ναρκωτικών).

Υπενθυμίζεται ότι στο αμάξι του κατηγορούμενου 34χρονου βρέθηκαν και ναρκωτικά, ενώ ο ίδιος παραδέχθηκε ότι κάνει εδώ και χρόνια χρήση.

Δείτε το βίντεο παραπάνω από το δελτίο ειδήσεων του Alpha!

Διαβάστε επίσης:

Πρώην παίκτης ριάλιτι ο άνδρας που εισέβαλε σε κατάσταση αμόκ στο Εφετείο - «Έπρεπε να παραδοθώ»

Δικηγόρος παίκτη ριάλιτι: Μεγάλο μέρος των χρημάτων που βρέθηκαν προέρχεται από αποταμιεύσεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved