Media

Τα Καλύτερά μας Χρόνια: Το τρέιλερ του τρίτου κύκλου με γεννητούρια, χωρισμούς και θανάτους

Gossip-tv Team

Η αγαπημένη οικογενειακή σειρά «Τα καλύτερό μας χρόνια» θα επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ 1 για να μας ταξιδέψει στη δεκαετία του ’80.

Ταξίδια, έρωτες, χωρισμοί, θάνατοι… Τα νέα επεισόδια αναμένεται να χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης, γέλιου αλλά και συγκίνησης.

Στα καινούργια και συναρπαστικά επεισόδια, που υπογράφουν οι Νίκος Απειρανθίτης, Κατερίνα Μπέη και Δώρα Μασκλαβάνου, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν ακόμη περισσότερες εκπλήξεις, περιπέτειες και συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Αφετηρία της νέας σεζόν, το σφύριγμα της έναρξης του Μουντιάλ στην Αργεντινή, το καλοκαίριτου 1978. Ο Στέλιος (Μελέτης Ηλίας) με τη Μαίρη (Κατερίνα Παπουτσάκη) βρίσκονται ακόμη σε αντίθετα στρατόπεδα και η μπάρα δεν φαίνεται να κοπάζει, παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων που τους αγαπούν να ρίξουν γέφυρες ανάμεσά τους!

Το πολυπόθητο, για τη Μαίρη, ταξίδι στο Παρίσι, που πάντα φοβόταν ο Στέλιος, τελικά θα πραγματοποιηθεί, και θα τους φέρει πιο κοντά, καθώς η Μαίρη δεν θα επιστρέφει μόνη...

Θα φέρει μαζί της και τον Λουίτζι, έναν Ελληνοϊταλό μόδιστρο (Γιώργος Παπαγεωργίου), και μαζί του την οικονομική της καταστροφή! Παράλληλα, ο Αγγελος (Δημήτρης Σέρφας) δεν θα είναι πια ο βενιαμίν της οικογένειας. Ο μικρός μεγάλωσε και θα πρέπει να αποφασίσει: στρατό, πανεπιστήμιο, μεροκάματο ή Άννα (Κωνσταντίνα Μεσσήνη);

Η Άννα, από την άλλη, θα είναι μαζί του σε ό,τι αποφασίσει; Στον αντίποδα βρίσκεται ο Λούης (Βαγγέλης Δαούσης), που γνωρίζει επιτέλους την εκλεκτή της καρδιάς του, Ζαμπέτα (Θάλεια Συκιώτη), και μεταμορφώνεται στον πιο καλό μαθητή. 'Οσον αφορά τον Αντώνη (Δημήτρης Καπουράνης), θα πρέπει να παραδεχθεί ότι το σύστημα τον «καταπίνει» αργά, αλλά σταθερά.

Το πολιτικό του παρελθόν τον κατατρέχει, ενώ σε προσωπικό επίπεδο κινδυνεύει να... χάσει την καρδιά του! Εν τω μεταξύ, η Ελπίδα (Εριφύλη Κιτζόγλου) φαίνεται να έχει αποδεχθεί ότι ο κόσμος της υποκριτικής θέλει υπομονή και αγωνιστικότητα, χαρακτηριστικά που δεν κατάφερε να καλλιεργήσει μετά τις αλλεπάλληλες ατυχίες που είχε στον χώρο. Εκεί που δεν το περιμένει, όμως, μια φίλη από τα παλιά θα της ανταποδώσει τη χάρη ανοίγοντάς της έναν δρόμο που πάντα έπρεπε να ακολουθήσει.

Ένα νέο αστέρι γεννιέται! Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ερμιόνη (Υβόννη Μαλτέζου) θα προσπαθήσει πολύ να μην είναι το επίκεντρο της προσοχής, καθώς τα προβλήματα της υγείας της δεν δείχνουν να υποχωρούν! Η αμετάκλητη απόφαση της γιαγιάς να απομονωθεί στη Νέδουσα θα φέρει την οικογένεια προ τετελεσμένου.

Η καρδιακή της φίλη Πελαγία (Νατάσα Ασίκη) και ο έρωτας της ζωής της, ο κυρ Νίκος (Ερρίκος Λίτσης), θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τη μεταπείθουν. Από την άλλη, ο ιδιοκτήτης, πλέον, σουπερμάρκετ Δημήτρης (Μιχάλης Οικονόμου) θα έρθει αντιμέτωπος με το μένος των απανταχού μπακαλομανάβηδων και θα αναγκαστεί να ξεφορτωθεί το μαγαζί του, αλλά δυστυχώς όχι την πρώην αρραβωνιαστικιά του, που έρχεται με φόρα να αποκαλύψει το παρελθόν τους.

Την ίδια ώρα, η Νανά (Τζένη Θεωνά) θα κλονιστεί από την ξαφνική απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου και θα αμφισβητήσει την απόφασή της να παντρευτεί τον Δημήτρη.

Εν τω μεταξύ, η θεαματική αποχώρηση της κυρίας Αργυρίου (Εμιλυ Κολιανδρή) από το υπουργείο θα ταράξει τα νερά στην επαγγελματική ζωή του Στέλιου, ο οποίος θα εύχεται να γυρνούσε πίσω, μόλις γνωρίσει τον νέο προϊστάμενο, Λεωνίδα Μέρμυγκα (Θανάσης Αλευράς)! Μέσα σ’ όλα, ο Στέλιος θα εμπλακεί με τον συνδικαλισμό και την πολιτική πηγαίνοντας με το ρεύμα της εποχής.

Δείτε το τρέιλερ που ήδη προβάλλεται στην ΕΡΤ παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved