Media

Κώστας Μυλωνάς: Αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για την συνάντησή του με τον Μπόρις Τζόνσον

Gossip-tv Team

Ο Κώστας Μυλωνάς, συνάντησε τον Μπόρις Τζόνσον και όπως αποκάλυψε η... σκορδαλιά ήταν ένα από τα φαγητά που τον ξετρέλαναν.

Ο Κώστας Μυλωνάς, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές στο ελληνικό ραδιόφωνο και έχοντας αφήσει τη σφραγίδα του με τα «Παιδιά της νύχτας», μετά από καιρό δημοσίευσε φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και... είναι άλλος άνθρωπος.

Όπως σας αναφέραμε χθες (18/8), αφορμή για να δημοσιεύσει φωτογραφίες του στάθηκε η τυχαία συνάντηση που είχε στην Εύβοια με τον Μπόρις Τζόνσον και οι δύο άντρες ήπιαν τα ουζάκια τους.

Να σας θυμίσουμε ότι στην παραλία Γιαννίτσι του Δήμου Καρύστου στην Εύβοια, βρέθηκε ο Βρετανός απερχόμενος Πρωθυπουργός, όπου έφαγε σε ταβέρνα του προέδρου της κοινότητας Γιαννιτσίου, Βαγγέλη Βούλγαρη.

Ο Κώστας Μυλωνάς μίλησε στην εκπομπή του Open, «Ώρα Ελλάδος» χαρακτήρισε τον Μπόρις Τζόνσον ότι είναι ένας απλός άνθρωπος και χαμογελαστός. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως περίμενε υπομονετικά στην ουρά για να πληρώσει ένα παγωτό που είχε πάρει για το παιδί του, ενώ στην συνέχεια ο Κώστας Μυλωνάς ανέφερε πως ο Μπόρις Τζονσον ξετρελάθηκε με την… σκορδαλιά.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved