Media

Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον: Η πρεμιέρα της Μιχελιδάκη και τα νέα πρόσωπα

Gossip-tv Team

Η Μάριον Μιχελιδάκη με τους συνεργάτες της επέστρεψαν σήμερα, 29 Αυγούστου στο OPEN με την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον».

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Ξαναβρισκόμαστε! Σας λείψαμε; Εμάς μας λείψατε πάντως και ήρθαμε εδώ πριν καλά καλά βγει ο Αύγουστος. Είμαστε εδώ ανανεωμένοι με τα παιδιά, καινούριες παρουσίες»!

Το «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» επέστρεψε κεφάτο και δυναμικό και θα φέρνει καθημερινά στις οθόνες μας εικόνες από τον όλο τον κόσμο πριν γίνουν viral, καινούριες τάσεις, πλούσια ψυχαγωγικά αλλά και ενημερωτικά ρεπορτάζ και ενδιαφέρουσες συζητήσεις!

Κάθε τι που μας φτιάχνει τη διάθεση, που μας ενδιαφέρει, που μας προβληματίζει αλλά και που μας διασκεδάζει είναι εδώ. Η Μάριον Μιχελιδάκη και οι συνεργάτες της με φρέσκια ματιά και με θετική διάθεση μας δίνουν καθημερινά ραντεβού για ένα απολαυστικό δίωρο γεμάτο χαρά και αισιοδοξία.

Μαζί με την παρουσιάστρια φέτος θα είναι οι: Φοίβος Παπαδάκης, Γιάννης Μπούτος, Τζώρτζια Γεωργίου, Κωνσταντίνος Ντάφλος, Γιώργος Δάσκαλος, Μαρία Κατσή.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved