Media

Βίκυ Κάβουρα: Δεν μου αρέσουν το σουβλάκι και η τηγανητή πατάτα – Δεν τα τρώω ποτέ (Video)

Gossip-tv Team

Η Βίκυ Κάβουρα έχει ένα από τα ωραιότερα σώματα στη showbiz και… έτσι εξηγείται αφού δεν τρώει ποτέ τηγανιτή πατάτα, ούτε σουβλάκι!

«Όλες τις γυναίκες κάποιες στιγμές στον μήνα τις πιάνουν οι ανασφάλειές τους. Αγαπώ και αυτή την πλευρά του εαυτού μου. Θα κάνω την ατασθαλία αλλά θα έχω την πειθαρχία να προσέξω τις επόμενες μέρες.» είπε αρχικά η ηθοποιός στην εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα!

Και πρόσθεσε: «Το σουβλάκι δεν μου αρέσει και τα λαδερά δεν μου αρέσουν καθόλου. Σου έχω και χειρότερο, δεν μου αρέσει η πατάτα η τηγανητή. Έχω φάει παιδί. Δεν μου αρέσει η μυρωδιά της!»

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω κάνει μπότοξ αλλά από τότε που ξεκίνησα την αυτόλογη (μεσοθεραπεία) δεν χρειάζεται. Και λίγες ρυτιδούλες μου αρέσουν».

Όσον αφορά τον Παντελή Καναράκη είπε: «Ούτε καν το θυμόμουν. Τη στιγμή που το βίωσα ήταν πολύ άσχημο γιατί με πήγε πολύ πίσω και οικονομικά αλλά τελείωσε, πήγαμε για άλλα. Σιγά μην τον πάρω. Λες να μην το κατάλαβε και να μην νιώθει άσχημα; Μπορεί σε δύο χρόνια να ξανασυνεργαστούμε και να μου ζητήσει συγγνώμη. Μπορεί και ποτέ».

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved