Media

Ανθή Βούλγαρη: Εκτός εαυτού on air: «Δεν θα μας βγάλετε τρελούς» (Video)

Gossip-tv Team

Ξέσπασε καβγάς στην εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega ανάμεσα στην Ανθή Βούλγαρη και τον Δημήτρη Δήμο που είναι δικηγόρος του αντιδημάρχου της Ζίτσας για την κακοποίηση του γαϊδουριού.

Η δημοσιογράφος σε έντονο ύφος είπε κατά τη διάρκεια της συζήτησης ενοχλημένη με τα όσα έλεγε ο δικηγόρος: «Μιλάτε σε μία ιδιοκτήτρια τριών ιπποειδών και ξέρω πολύ καλά τι είναι κακοποίηση. Ξέρω πολύ καλά τους νόμους, όπως κι εσείς τους ξέρετε. Δεν θα μας βγάλετε τρελούς ότι δεν ξέρω τους νόμους».

Και ο κύριος Δήμος τόνισε: «Θα μου μιλάτε με τον πρέποντα σεβασμό όπως έχω σας. Τη νοημοσύνη υποτιμάει η κοινή γνώμη που λέει ότι ο άνθρωπος αυτός ήθελε να κακοποιήσει ένα ζώο, το πήρε, το έδεσε όπως το έδεσε, το τράβαγε μέσα στον κόσμο να το βλέπουν όλοι. Είναι αυτό λογική; Είναι λογική να αγοράζει το ζώο για τις ανάγκες της επιχείρησής του, να το τραυματίζει και να το κακοποιεί; Είναι λογική να θέλει μετά κατευθείαν από το ατυχές περιστατικό να δώσει τις πρώτες βοήθειες και να έχει στόχο την κακοποίηση;. Δεν είπε “δεν φταίω”, είπε ότι “δεν το κατάλαβα”. Δεν είχε στόχο να κακοποιηθεί το ζώο σε κοινή θέα. Δεν το αμφισβητεί κανείς ότι το ζώο σύρθηκε, το θέμα είναι κάτω από ποιες συνθήκες».

Δείτε τι συνέβη στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved