Media

Ίνα Ταράντου: Το «Εμείς» κάνει πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου και αυτό είναι το trailer

Gossip-tv Team

 

Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου στις 16:15 στο OPEN και τα απογεύματά μας γεμίζουν με χρώματα, εντυπωσιακές εικόνες και συναρπαστικές ιστορίες.

Η Ίνα Ταράντου, με τις βαλίτσες της γεμάτες εμπειρίες, μας προσκαλεί σε μοναδικές βόλτες στις τέσσερις γωνίες της χώρας παρουσιάζοντας τους ανθρώπους και τις ομορφιές της Ελλάδας. Το ραντεβού στις 16:15 ξεκινάει στο πλατό της εκπομπής, με ένα αναγνωρισμένο κι αγαπημένο πρόσωπο, το οποίο μας συστήνει τον εαυτό του και τον αγαπημένο του τόπο, μέσα από τις πιο έντονες αναμνήσεις του. Ακολουθεί η «συνάντηση της κουζίνας» με τον Λευτέρη Λαζάρου. Ο κορυφαίος μάγειρας, μέσω τοπικών συνταγών και υλικών, ξυπνά με τις γευστικές δημιουργίες του μνήμες και εικόνες.

Όταν τα παράθυρα ανοίγουν, γεμίζουν Ελλάδα! Οι ειδικοί συνεργάτες της εκπομπής, ο συγγραφέας - «Ιντιάνα Τζόουνς» Γιώργος Δ. Λεμπέσης aka Lebee, ο YouTuber – «εξερευνητής» Δημήτρης Καρβέλης aka «KD Explorer», το Instagram-ικό ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, Ελένη Αβραμοπούλου και Νίκος Δράγκος aka Travelen, καταγράφουν την απέραντη ομορφιά της Ελλάδας, βουτάνε σε ανθρώπινες ψυχές και δίνουν πνοή σε κάθε τι αληθινό με τα video και τις συνδέσεις τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved