Media

Άννα Φόνσου: «Δεν σκέπτομαι τον θάνατο, νομίζω είμαι αθάνατη» (Video)

Gossip-tv Team

Η Άννα Φόνσου μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μας ξενάγησε στο «Σπίτι του ηθοποιού»!

Αρχικά ανέφερε ότι νιώθει αθάνατη και ποτέ της δεν σκέφτεται τον θάνατο.

Η ηθοποιός έχει αφιερωθεί στο έργο που προσφέρει το «Σπίτι του Ηθοποιού», όπου έχει καταφέρει να υπερνικήσει τις όποιες δυσκολίες επιδιώκοντας το καλύτερο για τους συναδέλφους της.

Μίλησε για τη γνωριμία της με την Coco Chanel στο Παρίσι και όσα είχαν πει: «Την είχα ρωτήσει πότε θα έρθει στην Ελλάδα και μου είπε “δεν έρχομαι γιατί στην Ελλάδα η ηλικία είναι ποινικό αδίκημα»

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Θέλω να σου πω τρεις ημερομηνίες που έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Η πρώτη ήταν όταν ήμουν 9 χρονών και πήδηξα 4,30 μήκος και βγήκα πρώτη σε όλη την Ελλάδα. Επειδή είχα γυρίσει από την Τήνο και δεν με ήξερε κανείς, ήταν η πρώτη φορά που άρχισαν να με γνωρίζουν στην Καισαριανή. Η δεύτερη ημερομηνία που δεν θα ξεχάσω ποτέ, είναι όταν πέθανε η αδερφή μου από τη ζωή. Δεν είναι μια χαρούμενη ημερομηνία αλλά είναι μια ημερομηνία που άλλαξε ο χαρακτήρας μου, τη ζωή μου. Άλλαξα πολλά όταν έφυγες Μαρία».

Και πρόσθεσε:«Η τρίτη ήταν όταν με βράβευσε η Ακαδημία Αθηνών. Ήταν μεγάλη συγκίνηση και για τον πατέρα μου και μου έλεγε ότι όποιος πάει εκεί, πρέπει να είναι πολύ μορφωμένος άνθρωπος. Εγώ εκείνη τη στιγμή ήθελα να του πω ότι με έκανες σημαντική για να με βραβεύει η Ακαδημία Αθηνών».

Κλείνοντας εκμυστηρεύτηκε και ένα παράπονο που έχει ως προς τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται τα τελευταία χρόνια.

«Στην τηλεόραση δεν μου αρέσουν αυτά που μου δίνουν να παίξουν, θέλω ο ρόλος να έχει αξιώσεις υποκριτικές. Έστω να κάνω μία γιαγιά 100 χρονών με Αλτσχάιμερ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved