Media

Σάκης Αρσενίου: «Δεν θα κάνω τον Καραγκιόζη για να πουλήσω στην τηλεόραση»!

Gossip-tv Team

Ο Σάκης Αρσενίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και για την προσωπική του ζωή.


Αρχικά ο τραγουδιστής ανέφερε: «Δεν μετανιώνω τίποτα από ότι κάνω, κάποια πράγματα θα μπορούσαν να ήταν αλλιώς. Εννοείται από τον χαρακτήρα μου δεν αλλάζω τίποτα. Ότι δεν μου αρέσει και θέλω θα το πω δεν θα κάνω τον Καραγκιόζη για να πουλήσω στην τηλεόραση.»!

Και πρόσθεσε: Ήταν πιο δύσκολο από ότι το φανταζόμουν και τα run που βλέπει ο κόσμος στην τηλεόραση και εγώ σχολίαζα πριν πως μπας ήταν εύκολο και τελικά είναι πολύ δύσκολο, είναι κάτι διαφορετικό όταν πας Survivor».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή δήλωσε: «Δεν νομίζω πως αφορά κάποιον τι κάνει στο κρεβάτι μου, αν έχω σχέση ή είμαι ελεύθερος. Θα μπορούσα να έχω προβάλει πάρα πολλές σχέσεις που είχα και γνωστές και μη. Όταν θέλει κάποιος να το κρύψει και να το διαφυλάξει το κάνει.

Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να κάνεις δική σου οικογένεια, όλα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις».

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved