Media

Total Football: Πρεμιέρα στο OPEN την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου!

Gossip-tv Team

Η 3η αγωνιστική της Superleague Interwetten, η πορεία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ και όλα τα γκολ από το διεθνή χώρο, αυτήν την Κυριακή στο Total Football.

Ο Πάνος Βόγλης και η Μαρία Ζαφειράτου σας υποδέχονται στο στούντιο της εκπομπής, με πλούσια θεματολογία και συνδέσεις με όλα τα μέτωπα του ενδιαφέροντος.

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Αλέξης Σπυρόπουλος αναλύουν και σχολιάζουν τα μεγάλα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Με γνώση, καθαρή ματιά, ψυχραιμία και σεβασμό σε παίκτες και προπονητές. Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου δεν αφήνει…τίποτα να πέσει κάτω, μεταφέρει ρεπορτάζ και παρασκήνιο από όλες τις ομάδες και τα δηκτικά του σχόλια, δεν λείπουν από καμία αγωνιστική. Ο Τάσος Κάκος με την εμπειρία πολλών ετών στο κορυφαίο επίπεδο της διαιτησίας, μας εξηγεί όλες τις φάσεις που απασχόλησαν τους φιλάθλους στα παιχνίδια.

Αυτήν την Κυριακή στις 22:15 συντονιστείτε για να δείτε τι έγινε στα ματς Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός και Ολυμπιακός-Ιωνικός με ρεπορτάζ, δηλώσεις, στατιστικά.

Μόλις λήξει το μεγάλο ντέρμπι ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Τσαντάκης θα μας περιγράψει τις καλύτερες φάσεις, θα δούμε τις δηλώσεις και φυσικά ότι υπάρχει από πλευράς διαιτησίας. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΚ- ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μανώλης Σφακάκης θα μας δώσει το φιλμ της αναμέτρησης.

Δείτε το trailer παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved